info Zoeken Links

Pers. effectiviteit
Wie zijn wij? Diensten Trainingen Werkwijze Beroepscode

 

Start
Omhoog

 

Training Persoonlijke Effectiviteit 

Vraag je je wel eens af of je wel op de goede weg bent?
Of je de juiste keuzes maakt en je werkelijk bezig houdt met dat wat werkelijk belangrijk voor je is? Met datgene wat jou echt inspireert en gelukkig maakt? 
Wil je eigenlijk wel eens iets anders, ‘wringt’ of ‘borrelt’ er iets, maar weet je niet wat en hoe? 
Heb je soms het gevoel dat je meer grip zou willen hebben op gebeurtenissen of loop je tegen problemen aan, waar je maar geen vat op kunt krijgen? 
Zou je sterker in je schoenen willen staan en beter op willen komen voor jouw wensen en behoeften in je omgang en communicatie met anderen?

Werkwijze

In de training Persoonlijke effectiviteit werk je gericht aan het verkrijgen van inzicht in jezelf. Met behulp van oefeningen en opdrachten ontdek je wat je kwaliteiten zijn en welke valkuilen en blokkades jou in de weg staan om je goed te voelen en te bereiken wat je eigenlijk wilt. Je verkrijgt inzicht in wat jou motiveert en drijft en welke overtuigingen een rol spelen in de manier waarop je omgaat met jezelf en met anderen in je omgeving. 

Doelen 

Je leert hoe je de valkuilen kunt voorkomen en hoe je overtuigingen en blokkades kunt veranderen en omzetten in realistische en effectieve gedachten en gedragingen. Op basis van de verkregen zelfkennis ga je je verder bezinnen op wat echt belangrijk voor je is, wat je eigenlijk wilt met je leven en waarom, en welke stappen je kunt zetten om dat te bereiken. Je leert zelf sturing te geven aan je leven en werk, aan je omgeving en aan jezelf in interactie met je omgeving. Daardoor zul je minder stress ervaren en een meer bevredigend leven kunnen leiden, waarin jijzelf aan het roer van je leven staat en kiest wat belangrijk voor je is. 

Door wie?

De training wordt gegeven door coach-counselor Marjo van Weeren van De Praktijk te Almere en door coach-psycholoog Joke Jonkers, van JSJonkers, Personeels- en Organisatieadvies. In de training maken we gebruik van verschillende psychologische en spirituele invalshoeken. We werken in een groep van maximaal 8-10 personen. 

Hoelang?

De training duurt 13 dagdelen, in 3 blokken van 2 dagen, voor maximaal 10 deelnemers.

Vrijblijvend intakegesprek

Voorafgaand aan de training houden wij met jou een -geheel vrijblijvend - intakegesprek. Hierin bespreken we jouw verwachtingen en doelen en stellen we vast op welke onderwerpen jij je tijdens de training specifiek wilt richten. 
Bel gerust voor meer informatie of meld je aan voor het intakegesprek